Headerbild

Årsmötet: Birgit har lämnat kassan.

2023-03-13 i Allmänt

OK Hedströmmens årsmöte hölls den 8:e mars i klubbstugan Kompasshuset.

Vi har vant oss de senaste årsmötena att inte mycket förändras förutom att klubben sakta minskar i storlek. Detta år skedde dock en "större" förändring i klubbens styrelse.
Birgit Haglund har nu med all rätt och gott samvete lämnat uppdraget som kassör. Birgits "karriär" och betydelse i klubben är obetalbar; från att familjen flyttade till Skinnsberg i början av 70-talet har Birgit funnits där, för och med klubben. Hon uppfostrade 5 framgångsrika orienteringsungdomar som såg till att fylla hemmet på Hagstuvägen 25 med mängder av skrot i form av KM-, DM-, SM- och till och med VM-medalj och därmed också förde fram klubben i rampljuset. Vad jag minns så finns det också en och annan DM-medalj som Birgit själv bärgat.

Under lång tid skötte Birgit också vår anmälningspärm och såg till att alla blev anmälda till tävlingarna (detta var före Eventor). Efter detta uppdrag tog Birgit hand om kassörsjobbet (någon gång under 90-talet) och har fram till idag skött detta på bästa tänkbara sätt i mer än 25 år. Klubben vill framföra ett STORT tack för alla fina år i styrelsen!

Trots att nu Birgit lämnat över pengakassan kommer ni fortfarande att få träffa henne i "kassan" på våra tävlingar när ni stämplar ut, det är en syssla som hon också skött nästan lika länge som kassörssysslan.

För övrigt från årsmötet:
Åke Larsson tar över som kassör,
Marie Åsberg blir ungdomsledare efter Åke,
Vi behåller vår låga medlemsavgift ytterligare ett år (så det finns ingen anledning att inte förlänga ditt medlemskap!)

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF