Headerbild

Björn och Lena klubbmästare men tävlingens yngsta snabbast

2021-11-18 i Allmänt

Tävlingens yngste, Ludvig Hasler, var snabbast och klubbens senaste tillskott, Björn Lindén, vann KM för herrar medan Lena Larsson blev klubbmästare i damklassen.

Trots några få plusgrader och lätt regn, fick vi besök från Fagersta, Sala, Norberg, Surahammar och Västerås till vårt natt-sprint KM som avgjordes på onsdagskvällen. Totalt stälde 12 löpare upp, 8 herrar och 4 damer. Då klubbens tävlande medlemmar är ganska få var det riktigt kul att få lite långväga gäster! 

Roger hade fixat banorna och av resultatet och GPS-rutterna att döma bjöds det på en del klurigheter som löparna valde att lösa på olika sätt. Snabbast av alla var Surahammars junior Ludvig Hasler tätt följd av pappa Larre. Alla damer och herrar valde att springa samma bana och med kvällens totalt tredje bästa tid var Fagerstas Maria Bylund snabbast av damerna.

När det gäller KM medaljerna är det endast klubbmedlemmar som räknas och således blev årets nytillskott, Björn Lidén, klubbmästare bland herrarna medan Lena Larsson tog mästerskapet i damklassen. Lena spinger till vardags för Sala OK men är också medlem i OK Hedströmmen.

På ett mästerskap av denna dignitet och mediaintresse krävs naturligtvis också yppersta teknik för löparna ska kunna stämpla snabbast möjlligt och media och nära och kära kunna följa den spännande tävling på distans. Således kördes tävlingen med touch-free stämpling och målgång med mark loop, on-line start och målgång, live resultat och möjlighet att ladda upp gps-spåret för senare analys. (Då bildproducenten fick förhinder fick vi avstå direktsändningen).

Tack alla för att ni kom och gjorde den mörka, regniga och småkalla onsdagskvällen lite trevligare!

Resultat, sträcktider och gps-spår (Livelox) når ni via Eventor >>

Ludvig Hasler hade bästa tid.

 

Uffe studerar sina vägval

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF