Headerbild

Sträcka 8 och 9 - vi är tillbaka

2020-07-26 i Allmänt

Efter lördagens två sträckor är vi åter på en andra plats.

Lördagen bjöd återigen på 2 parallella sträckor. Stefan for till Sala och sprang en jobbig men snabblöpt bana med bara kolbottnar. Sträckans segrare, hemmasonen Anton Källström, är i superform och sprang banan under 6 minuter/km så där hade Stefan inte mycket att sätta mot, men Stefan fixade i alla fall en 5:e plats och vi klättrade åter upp på en tredje plats.

På Björnön sprang samtidigt Linda sträcka 9 med en bana även den med enbart kolbottnar. Eller… På kartan var det en kolbotten inritad på varje kontroll men i verkligheten dolde sig något annat under den lilla svarta ringen. Som tur var fanns det dubbla definitioner, en kolbotten och en med den riktiga kontrollpunkten. Linda som inte sprungit på länge p.g.a. skada visade i alla fall att hon inte tappat allt för mycket. Sträckans bästa tid stod hon för och inför sista sträckan ligger vi nu på en 2:a plats. Dock 32 minuter efter Surahammar lag 1. Med startordningen på den sista sträckan innebär det att Uffe får gå ut 7 minuter efter Surahammars Lennart Trollvad. Sedan följer övriga lag med en halv minuts mellanrum. Spännande!

Följ stafetten i Eventor. Det finns en huvudtävling där alla sammanlagda resulat redovisas och en tävling per sträcka där respektive sträckas resultat presenteras, oftas med "Liveresultat". Sök i Eventor på Västmanland och "när-tävlingar"
Huvudarrangemanget: https://eventor.orientering.se/Events/Show/31627

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF