Headerbild

Sträcka 7 - vem släckte ljuset?

2020-07-23 i Allmänt

Det blev verkligen ingen ”ljus natt” som utlovades för sträcka 7 – hä ble KÖL SVART

Någon drog fullständigt ner rullgardinen för klubbens meste orienterare och ankaret i laget Uffe Kjellin när han ”bara skulle bevaka” den fina position vi hade efter 6 sträckor (3:a 2.05 efter). Trots att Uffe tävlar i genomsnitt 3 dagar i veckan runt om i hela världen och skaffat sig mer erfarenhet än alla andra klubbmedlemmar tillsammans, lyckades Larres banläggning i Surahammar helt vrida om konceptet för Uffe. Enligt egen utsago bommade han i stort sett varje kontroll – rejält…

Samtidigt som denna för oss och Uffe olyckliga dag kom just nu under brinnande KOL-MILA stafett, så är det också lite av tjusningen med vår sport, man vet aldrig. Även om man gör bra och nästan felfria lopp i stort sett hela året så kommer plötsligt dagen när inget funkar.

Nåja, stafetten är inte slut än. I morgon fredag är det vilodag och sedan fortsätter sträcka 8 i Sala där Stefan springer och parallellt går sträcka 9 på Björnön i Västerås där Linda har hand om stafettpinnen.

Följ stafetten i Eventor. Det finns en huvudtävling där alla sammanlagda resulat redovisas och en tävling per sträcka där respektive sträckas resultat presenteras, oftas med "Liveresultat". Sök i Eventor på Västmanland och "när-tävlingar"
Huvudarrangemanget: https://eventor.orientering.se/Events/Show/31627 

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF