Headerbild

Kol-LJUS start på KOL-MILA

2020-07-21 i Allmänt

Efter ett tungt jobb att få till ett lag till KOL-MILA stafetten blev starten i alla fall inte kolsvart - tvärtom - den blev riktigt ljus!

KOL-MILA startade på måndagen med två sträckor parallellt. Första sträckan arrangerade Norberg i Lilla Malmkärra. En ganska jobbig terräng med mycket riktigt blöta myrar rapporterade vår inhyrde förststräckslöpare, Stefan Eriksson. Stefan gjorde dock ett alldeles utmärkt lopp och hade näst snabbaste tiden.

På den andra sträckan som samtidigt avgjordes uppe på Jättesåsarna i Fagersta kom dagens största och glädjande överraskning - Niklas Östmark. Vilken debut i tävlingssammanhang! I sin första tävling sprang han snabbbast av alla! JÄTTEKUL! Våren/försommarens "veckans banor" blev Niklas inkörsport i OL-världen och när jag kämpade med att få ihop de sista sträckorna, ringde han plötsligt upp och vill prova på. Mera sånt vill vi ha! Namnet Östmark känns säkert igen av många OKH-are. Niklas farfar, Tage Östmark, var en stor profil i klubben under många år.

Stefans och Niklas fina lopp gjorde att vi nu efter två sträckor ligger på andra plats! Det kan vi passa på att njuta av, det är ju 8 sträckor kvar. Niklas får dock snabbt tillfälle att tävla igen. Sjukdom i laget gör att han går in och springer den 4:e sträckan i Hallstahammar redan ikväll. Ikväll går också den 3:e sträckan i Arboga där  Lars Silvervret för klubbens färger vidare i stafetten.

Följ stafetten i Eventor. Det finns en huvudtävling där alla sammanlagda resulat redovisas och en tävling per sträcka där respektive sträckas resultat presenteras, oftas med "Liveresultat". Sök i Eventor på Västmanland och "när-tävlingar"
Huvudarrangemanget: https://eventor.orientering.se/Events/Show/31627 

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF