Headerbild

Nu är säsongen igång - även i Västmanland

2018-05-02 i Allmänt

I söndags var det dags för årets första större tävling i Västmanland. Det var Sala OK som arrangerade vid Järndammen strax norr om Sala och samlade ca 750 ystra orienterare som har väntat och väntat på att snön ska försvinna i skogen .. nu!!!

Alla Hedströmmare har dock inte vaknat för vårsäsongen ännu men det blev ändå 7 Hedströmmare som trotsade regnet och kom till start. Birgit satsade hårt i sin vårpremiär och slog direkt till med seger i D80-klassen.Våra tävlingsentusiaster Ragnar och Uffe fanns naturligtvis också på plats och gjorde även de fina lopp. Båda två var endast ca 4 minuter efter segraren och blev 3:a resp. 9:a i sina klasser.

Förutom dessa tre var det Iris, Maggan, Roger och Marie som trotsade det illvillliga sura vädret och njöt av fin orientering i härliga vårdoftande blöta skogsmarker. Vårsäsongen är här!