Headerbild

Lördag den 15 Juli 2017 - en riktig festdag!

2017-07-17 i Allmänt

Lördagen den 15 Juli 2017 skrevs in i klubbens historia som en riktig festdag! Det var två av klubbens verkliga trotjänare, profiler och grundpelare som såg till att det blev så - Birgit Haglund och Roger Åsberg.

Visserligen firade de båda på olika platser och av olika orsaker, men det gjorde bara dagen ännu festligare.

Att Birgit skulle fira just denna dag var ingen större överraskning, det har vi ju vetat om i 80 år. Birgit har funnits med i klubben nästan hälften av dessa år och har blivit något av ett signum för klubben. Hon har satt sin prägel i klubben på många sätt, bl.a. genom att ge klubben några fantastiskt duktiga orienterare och nu i mer än 20 år skött klubbens kassa och bokföring.
Birgit firade sin födelsedag i Dalarna med barn och barnbarn.

Att Roger skulle fira var däremot en betydligt större överraskning. Efter många års sökande i skogen bland träd, stenar och stubbar har han nu äntligen hittat sin Marie (på en sten på ett hygge i Kölstaskogen...).

På en av de vackraste platserna (dit man kan nå med bil) i Riddarhytteskogarna vigdes Roger och Marie (Berggren) under en oförglömlig cermoni. Ett strålande lyckligt par, den vackra tallskogen, den närliggande sjön, prästen Helén Leijons underbara vigselakt och "Fyra vännners" finstämda musik gjorde att huden riktigt knottrades och en och annan tår rullade på de närvarandes kinder. Här skulle inte ens Gunde kunna undvika sin berömda "ståpäls".

Känn atmosfären vid Hornfisksjön >>

 
     

Naturligtvis ställer hela klubben sig bakom gratulationerna såväl till Birgit som till och Roger och Marie och jag är ganska säker på att en stor del av OL-Sverige också stämmer in i gratulationerna.

Som grädde på moset kan vi nu också välkomna Marie Åsberg och Edvin Berggren in i det gul-svart-gröna gänget!

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF