Headerbild

Jubileumstävlingarna i strålande sol

2015-08-18 i Allmänt

Vi har inte blivit bortskämda med sol denna sommar, men när den 10:e upplagan av våra tävlingar "OL-rounden" genomfördes i helgen flödade en underbar sensommarsol över tävlingsarenan vid Skilå skidbacke i Riddarhyttan.

Självklart bidrog det strålande vädret till att stämningen var på topp under tävlingarna. Idel glada tävlande, anhöriga och funktionärer syntes på tävlingsarenan. Inte blev det heller sämre av våra olika småtävlingar för att vinna en "10-lott" och vara med om utlottningen av "skinnskattetsäckarna", VIP-klubb och sommarkvällsunderhållning.

Som så många gånger tidigare har vår lilla klubb genomfört ännu ett strålande arrangemang. Tävlingsedningen vill tacka ALLA funktionärer som hjälpt till med stort och smått. Utan ert fantastiska engagemang vore detta inte möjligt.

Nu ska vi alla ta en välunnad och välbehövlig vila från arrangemang, men för att göra det lättare för oss nästa gång tar vi först en uppföljningskväll nu på torsdag så att vi medan vi kommer ihåg utvärderar och antecknar till nästa år.

Än en gång - TACK ALLA för en strålande insats!

 

En kontroll i en liten mosse väntar på löpare    Kontroll
 ..så gör även målet.   Mål
Camparna på TA hade inte lång väg att gå   TA camping

VIP-arean blev ett populärt inslag. Lördagens VIP-klubb blev Hagaby GoIF och på söndagen var det Sala OK som fick njuta av lite extra service.

Nyss hemkommen från världsmästerskapen sitter Hagabys Martin Regborn och njuter. Martin vann H21-klassen.

  VIP-Hagaby
Glassbilen blev också ett uppskattat inslag i värmen   Glassbilen

Resultat från tävlingarna finns på Eventor och på vår hemsida >>

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF