Headerbild

John utökar ledningen. Ragnar tar in.

2015-07-22 i Allmänt

Efter en dags vila är O-ringen åter igen igång. Den 3:e etappen avgjordes på onsdagen där John och Ragnar fortsätter att övertyga.

Efter 2 raka segrar kunde man ana ett "hat-trick" av John, men det räckte inte riktigt till idag. Med en 4:e plats på etappen utökade dock John sin ledning till 11 minuter. Håll ihop det här nu John!

Ragnar gör klassen H75 till en riktig nagelbitare. Han fortsatte även den 3:e etappen med ett topplopp och slutade 3:a. Dock höll han klassledaren 36 sekunder bakom sig och knappade därmed in på dennes försprång. Ragnar är nu bara 13 sekunder efter.

De övriga OKH-arna som deltar, Kjellin/Dahlström, Broströms och Lars Silvervret (Pre-O), har hitintills inte "skrällt" men ändå presterat lite över förväntningarna.

Uffe hade dock idag en dålig dag men han var inte ensam om det i H65-klassen. Studerar vi sträcktiderna i H65-klassen hittar vi lätt en man som haft en sämre dag än Uffe.... Medan dagens snabbaste tid till 1:a kontrollen var 2:38 hade den stackars Jeffrey Saeger, USA Orienteering 2:42:16..... han sprang dock betydligt bättre sedan och avslutade med en 2:a plats på spurten! Jeffrey´s sluttid på 3:34:03 var c:a 1 timme och 40 minuter efter näst siste man i prislistan....

(.. sträcktiderna avslöjar ju inte allt. Bl.a. kan man inte avgöra orsaken till Jeffrey´s tid till första kontrollen - det skulle ju kunna vara så att han kom c:a 2 tim 40 minuter för sent till start....)

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF