Headerbild

Säsongens slutspurt - Anmäl NU!

2012-10-11 i Allmänt

För er som vill njuta av en så lång tävlingssäsong som möjligt, för er som vill ta chansen att få ytterligare tävlingserfarenhet för att lägga grunden till en kanonsäsong 2013- chansen finns fortfarande! Men ni måste anmäla er NU!

Söndagen den 21 Oktober arrangerar OK Enen i Enköping sin årliga medeldistans tävling Octoberracet strax SO om Enköping (Lillkyrka). SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 14/10.

Samma kväll arrangerar Norbergs OK klubbmästerskap i nattorientering. Start från kl 18. SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR 17/10. Det finns inga "lätta banor". Alla 4 banor av olika längd är av svårighetesgrad "röd". Om någon/några av ungdomarna vill springa med mig (Åke), så svara med en kommentar nedan så springer vi ihop.

Lördagen den 27 Oktober arrangerar Västerås SOK "Arosträffen". Det är nu en medeldistanstävling i skogen mellan Vallby och Erikslund. SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR DEN 17/10.

 

Anmäl er via Eventor (eller för natt-KM via kommentar till denna artikel) eller ring mig (070 588 27 33) så fixar jag anmälan (tiderna ovan gäller!)

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF