Headerbild

Höstens träningar för ungdomarna är i full gång

2012-08-30 i Allmänt

Höstens CollerCup och ungdomsträningar har startat med två "utomlands träningar". Förra veckan var vi i Västerås och denna vecka i Surahammar. Dessa båda klubbar arrangerade spontant ett par riktigt fina "Tävlingsrace" speciellt för de barn och ungdomar

Ett mycket fint initiativ av VSOK och SSOK. Precis vad vi behöver till våra unga så här direkt efter sommaren - Tack! Vi har redan diskuterat att utöka detta något till nästa år.

Till Västerås kom Iris, Nora och Rens och i Surahammar var det Iris, Maja och Rens som hängde på och fick en mycket nyttig träning i "främmande skog". På bilden ovan syns Maja stämpla i mål i Surahammar. Iris och Maja toppade D11-klassen!

Nu fortsätter vi aktiviteterna från Kompasshuset kl 18.15 på tisdagar. Kommande tisdag (4/9) blir det en kort träning på micro-banor utanför klubbstugan, sen hjälper vi till med förberedelserna för Natt-DM som vi arrangerar på fredagen. Det behövs säkert hjälp med att plocka i kartor eller klippa definitioner eller något annat - om inte annat kan vi hjälpa till att fika =). Välkomna alla gamla och nya orienterare!

IRens   Iris
Rens spurtar mot målet i Surahammar   Iris sprang så fort att SI-pinnen vände sig uppåt :-O

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF