Headerbild

90 kom till sommarträningen i Riddarhyttan

2012-07-15 i Allmänt

Så här strax innan 5-dagars är det många som vill finslipa tekniken lite extra men det kan vara svårt att hitta bra träningstillfällen då det mesta står stilla i Sverige - även klubbträningar. Roger och Johanna tog fasta på detta och ordnade en träningsda

Den första träningen gick i Riddarhyttan, eller rättare sagt Bäckegruvan. Ett välkänt OL-teknikkrävande terrängområde - öppet och fint, men ändå tungsprunget genom hög undervegetation av ljung och blåbärsris. Hela 90 deltagare i huvudsak från Västmanland, men en och annan Dalmas och Sörmlänning kom till start och fick verkligen en riktig "genomkörare".

Vädret var riktigt behagligt och deltagarna utnyttjade efteråt grillarna för att återställa kroppens energibehov. Just när de 2 sista korvarna låg på grillen och vi förberedde oss att förflytta oss till eftermiddagens träning upp i Örtjärnsskogarna, öppnade någon portarna och regnet vräkte ner och släckte den sista glöden.

Efter lite tveksamheter, trixande och vändande på en "ko-stig" (som någon deltagare uttryckte det), kom vi i alla fall fram till den andra tävlingsarenan för dagen. (Det ska erkännas att arrangören misslyckades lite med snitslingen till arenan...). Eftersom vi körde med fri start, blev det inte så stressigt i alla fall, men kanske lite längre dag än man tänkt sig.

Även här lovordades Rogers banor och den härliga OL-terrängen som ställde höga krav både på huvudet och fysiken. 

Sammantaget blev det ett riktigt lyckat arrangemang med 90 startande på förmiddagen och 58 på eftermiddagen. Ett deltagarantal långt över förväntan, vilket gjorde det extra kul för arrangörerna.

Välkomna åter på OL-rounden i höst!

 

Resultat förmiddag>>

 

Resultat eftermiddag>> 

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF