Headerbild

Sommartävlingarna är i full gång

2012-07-14 i Allmänt

Sommaren innehåller en rad flerdagars tävlingar. Våra "mesta tävlare", dvs Uffe, John och Ragnar nöjer sig som vanligt inte med 5-dagars utan snurrar runt i sina OL-husvagnar och bilar runt om i Sverige.

Den första av sommarens flerdagsarrangemang är Idreveckan, som börjar direkt efter midsommar. Johan och Uffe var de som "vågade" ut på Kart-Bosses svåra banor ("kölsvart mitt på dan" - myntades under arrangörens efterfest). John inledde suveränt och vann både Fjäll-OL och Fjäll-sprinten, men sedan blev han förkyld och måste avstå 3-dagars tävlingarna. Uffe visade strålande form och gjorde sin bästa Idrevecka någonsin. 4:a och 2:a på de inledande fjäll orienteringarna och sedan sammanlagd 3:a på 3-dagars.

Direkt efter Idre fortsatte fjällorienteradet i Sälen med 3 tävlingar. Uffe och Ragnar höll sig i topp medan Johan fick avstå för sin förkylning. Eskilstuna weekend och Gotlands 2- och 3-dagars tävlingar samt Hallands 3-dagars har alla fått besök av OL-sugna OKH-are och nu stundar höjdpunkten - 5-dagars i Halland. 13 OKH-are står på startlinjen där och Jonny Elofsson dubblerar tävlandet genom att även delta i mountain-bike OL de 5 dagarna.

TA Burusjön

Idres 3-dagars avslutades i en otroligt vacker natur invid Burusjön. OL-terrängen här är ren urskog utan stigar och banläggaren kan verkligen konsten att lägga "kölsvarta" banor mitt på dagen.

 

Svängis

En orginell och populär marka bjuder Idrefjällens OK (även kallad Klantklubben) på. Sven-Erik "Svängis" Westblad gräddar våfflor på öppen eld och det är en försvinnade åtgång. Han åker aldrig från tävlingen med smet kvar i sina hinkar. 

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF