Headerbild

Tjejerna jämnar ut i VPT

2012-06-04 i Allmänt

Köping-Kolsva OK arrangerade den näst sista deltävlingen i VPT 2012. Nora var starkast av tjejerna idag och knappade in på Iris i sammandraget.

Våra D12 tjejer var verkligen taggade idag, kanske lite för mycket. Iris blev virrig ordentligt redan vid den 3:e kontrollen och behövde 3.15 på sig för att hitta denna när den bästa tiden var 0.16.... Iris slutade 8:a, 3.56 efter segrarinnan.
Nora gjorde ett säkert lopp, tappade ca minuten på den 7:e kontrollen och gick i mål med bästa tiden av Hedströmmarna på 5:e plats bara 2.23 efter segrarinnan. 
Ida hade återigen något stort på gång. När det var två kontroller kvar hade hon en halv minuts övertag på Nora men till den näst sista kontrollen sprang hon på fel sidan en lång häck och tappade 2 minuter. Ida slutade 10:a, 4.11 efter.

Rens gjorde inte ett prefekt lopp idag. Han missade ca 4 minuter och placerade sig 8:a, 6.38 efter. Stan var lite för snabb... så snabb att han hoppade över en kontroll....

Nu återstår bara finalen på hemmaplan i Skinnsberg - spännande!!

 

Resultat>>

Sammanlagda resultat VPT 2012 >>

Ida-Maja   TC-OKH
Ida och Kajsa startade först av OKH-arna. Kajsa sprang "nästan" helt själv idag. På avslutningen blir det tävlingsklass - D12!   Lite eftersnack i OKH-lägret i väntan på Nora. 
VSOK-tjejer   VemDär
Två tjejer från Västerås SOK som väntade in sina kompisar medan de fikade vid den sista kontrollen   VEM DÄR?.... OKH-ungdomar, den av er som under final-kvällen först ger mig en lapp med det rätta namnet på löparen ovan får en present av mig! (Så att jag har koll på att ni läser vår hemsida.. ;-) )

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF