Headerbild

Sen rapport från Hallsta: Jonsson i massor!

2012-04-24 i Allmänt

Jonsson var namnet för dagen, när Hallstahammar ordnade tävling i vårsolen. Även i övrigt skördade Hedströmmarna fina framgångar och Ragnar tog sin första seger för säsongen.

Det är sällan med ute på tävlingarna, men när de väl kommer då smäller det bara till... familjen Jonsson menar jag då förstås. I Hallstahammar började Tova och Rasmus med att storma runt U1 resp. U2 på bästa tiden. Sedan var det mamma Malins tur och även hon kom tillbaka med bästa tiden i Ö3. Nu var pressen stor på pappa Stefan. Med minsta marginal klarade han att slippa åka i skuffen hem, han sprang in på en delad bästa tid i Ö5 klassen. Vilken säsongsdebut!!

Även Ragnar fick chans att stråla ikapp med vårsolen denna dag då även han tog säsongens första seger i det vanliga tuffa startfältet med sveriges bästa i åldersklassen närvarande. 

I övrigt blev det många fina placeringar för Hedströmmarna. Roger blev 2:a och även Karl-Axel och Uffe var i toppen på sina klasser. Rens gjorde ett fint lopp i H14 och slutade 7:a. I klassen D12 var det idag Nora som var starkast av våra tjejer, hon blev 4:a medan Iris var strax bakom på en 6:e plats. Fina placeringar för många Hedströmmare alltså.

Undertecknad var även han ute och lufsade i den välbekanta terrängen. Men inte hjälpte det att jag passerat minst 3 kontrollställningar var och varannan dag sedan i höstas... orken att springa finns inte där.... eller så berodde det på den överraskande uppvaktningen jag fick när jag kom ner till TC - tack!

Resultat >>

 

Veteraner
  Tova
Veteranerna kör minst två tävlingar i veckan...   Tova har anledning att vara glad. Bästa tid i U1!
Malin
  Rens
Malin fastnade till slut på bild efter 12 försök.. Segerleende?
Rens var nöjd efter att klarat H14 banan

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF