Headerbild

Fortsatta framgångar i VPT!

2011-05-21 i Allmänt

Våra unga orienterare har verkligen fått upp farten nu. På den 3:e deltävlingen i Västmanland Park Tour, visade de åter igen sin härliga tävlingsglöd. I den för klubben så spännande D10-klassen, återtog Iris den sammanlagda ledningen efter ett helt suverä

Ida fick också till ett kanonlopp och sprang in på en 3:e plats, bara 1,14 efter Iris och 7 sekunder från andra platsen. Härligt, härligt tjejer! Tyvärr hade Nora blivit förkyld och kunde inte vara med för att försvara sin totala ledning. Men nu är hon frisk igen och nästa vecka i Surahammar kommer hon säkert se till att det blir en rafflande tour-final om två veckor på hemmaplan i Skinnsberg.

Iris toppar alltså klassen, Nora är 5:a och Ida 7:a, men då har Nora och Ida bara två tävlingar att räkna med än så länge - de 3 bästa tävlingarna räknas. Ska vi slutligen få alla 3 tjejerna i topp?

Att det är fart på våra D10 tjejer syns väl på bilden ovan, tagen på träningen vid Tonsjöarna förra veckan där Iris och Ida tog en extra träningsrunda..

Rens gjorde även han återigen ett stabilt lopp i H12 var bara 5 minuter efter och har nu en 7:e plats i sammandraget med fina möjligheter att förbättra sig ytterligare på de två sista deltävlingarna.

Den inspirerade Gabriel sprang utan uppföljare och hade den bästa tiden av alla våra barn i Inskolningsklassen. Nu blir det H10-klass de återstående två tävlingarna.

Det var mycket spring i benen idag och Lova, Wilma och Evelina var alla inom 1,5 minut efter "Gabbe". Det är ett helt underbart gäng vi har just nu!