Headerbild

Vilt på julkluret - hela huset revs ner...

2011-01-04 i Allmänt

Roger verkar aldrig få slut på idéer. Årets julklur som avgjordes på annandagen, var av en helt ny modell. Alla kunde vara med oavsett ålder, lokalkännedom och orienteringsförmåga. Trots det, var det klubbens hårdast satsande H21'a som segrade, genom att

H21'a? Vadå?... Jo då, klubben förfogar faktiskt över en sådan! Robert Broström. Hårdsatsande var nog en överdrift, men han har faktiskt sprungit någon tävling under det gågna året och det är ju i alla fall mycket mer än vad undertecknad gjort. Dessutom avslutade han alltså säsongen 2010 med en vinst i denna prestigefyllda tävling.

Kluret i år bestod i att deltagarna fick två kartor. På den ena kartan saknades ett antal objekt. Det gällde att finna dessa saknade objekt för vid dessa objekt satt kontrollerna. Vid varje kontroll fanns sedan en plastpåse med kartbitar i. Istället för att stämpla, tog deltagaren med sig en av kartbitarna. När samtliga kontroller besökts gällde det att pussla ihop de funna bitarna till en stor karta och av denna framgick det var den sista kontrollen satt - som vanligt mitt i kontrollringen. Denna kontrollring täckte dock nästan hela kartan.

På det sedvanliga prisutdelningen fanns i år ett extra åtråvärt pris som lottades ut bland deltagarna, ett pepparkakshus, bakat av Rens och Stan på en av träningskvällarna före jul (då det var alldeles för kallt för uteaktivitet). Sylvia blev den lyckliga husägaren, men hon skänkte genast bort det till de närvarande barnen. Det tog inte lång stund innan huset var rivet och "försvunnet".

     
 
     
 
     
 
     
     
     
     
     
     
     
     
     

 

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF