Headerbild

Veteranerna fortsätter imponera. Ragnar etappsegrare!

2010-07-26 i Allmänt

Våra två "veteran-stjärnor" John och Ragnar fortsätter att imponera på O-ringen. Idag var det Ragnars tur att klämma i med en etappseger, medan John blev 4:a. Båda två leder nu sina klasser efter två etapper.

Idag var det sen start för Hedströmmarna vilket normalt sett brukar innebära en liten fördel om det är vått i markerna då spår i högt gräs brukar vara en fördel. Men idag var det mycket svårt och det såg ut som många missade oavsett om man startade tidigt eller sent.

John och Ragnar fortsätter att imponera. Efter att John vunnit etappen igår med minsta marginal, ville Ragnar idag inte vara sämre. Dock tyckte Ragnar att Johns segermarginal på 1 sekund var för riskabel så han såg till att tvåla till sina konkurrenter lite mer - hela 2.32 blev dagens segermarginal för Ragnar till närmsta konkurrent. Ragnars seger medförde också att han gick upp i en sammanlagt ledning med 1.57 till godo.

John nådde inte ända upp idag men inte långt ifrån var han. En fin 4:e plats, 1.11 efter, räckte för att behålla och utöka totalledningen som nu är 2.39.

För övriga Hedströmmare blev det liksom igår både upp och ner. Uffe och Hasse revancherade sig rejält och klättrade mycket i totalen. Uffe blev 15e idag och klättrade från 71 till 39, medan Hasse blev 32 och klättrade från en 134 plats till 99. Roger och Henrik fortsätter med jämna fina lopp medan Johanna tyckte sig se en björn och blev tvungen att springa en rejäl omväg så hon tappade mycket på dagens etapp...

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF