Headerbild

Iris krossade i Sala!

2010-05-07 i Allmänt

Nu har vårorienteringarna kommit igång på allvar och många löpsugna OKH-are fanns på plats när Sala OK och OK Norden arrangerade tävling i Sala den 1 maj. Iris visade strålande vårform och sprang fortast av alla i U2-klassen!

Att vinterns träningar gett resultat var inte att ta miste på. Iris har i år fått ett  större självförtroende och det var inte mycke "uppföljarhjälp" hon behövde för att ta sig runt på dagens bästa tid i U2-klassen! Grattis Iris!

Rens och Stan började ju springa ensamma i H12-klassen redan förra året och nu börjar de känna sig ganska trygga med H12 banorna. En fin 6:e plats för Rens och Stan blev 14:e på den svåra banan.

Annars var det lite lagom med framgångarna bland klubbens vuxna. Roger fanns självklart i topp men blev hänvisad till en 2:a plats, slagen med futtiga halvminuten.

Ragnar som alltid brukar vara bland de 3 första, gjorde en "5-dagars" igen - sprang till rätt kontroll men läste fel kodsiffra och inte förrän 3:e gången vid kontrollen upptäckte han misstaget. Ändå blev Ragnar 6:a, bara 4 minuter efter gamle världsmästaren Kalle Johansson.

En intressant start gjorde John Vallin då han uppgraderade sig 40 år och sprang H35-klassen istället för H75 där han numera hör hemma. Någon topplacering blev det naturligtvis inte, men han visar att kroppen håller fortfarande för lite tuffare banor.

Stan och Rens kollar in startplatsen Så har starten precis gått för Rens
Iris har hittat första kontrollen och nu gäller det att vrida kartan rätt mot nästa kontroll På slutet är det många olika banor som har samma kontroll som Iris
Väl i mål tar mamma Petra emot och Iris kan känna sig nöjd med loppet som så smånigom visade sig vara ett vinstlopp! Ragnar var inte nöjd idag efter att ha strulat till det med kodsiffrorna - igen!. Men en stark spurt kostar han ändå på
Säkerheten själv är Roger. Idag räckte hans fina lopp till en 2:a plats Stan hade lite bekymmer med några kontroller idag, men han gav inte upp utan genomförde hela banan. Snyggt jobbat Stan!