Headerbild

Sen vårsäsong sätter färg på Kompasshuset

2010-04-10 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

Snön har ju ställt till det för alla tävlingssugna orienterare denna vår, men för klubben har det inte enbart varit av ondo. Genom att vi nu fick en tävlingsfri helg, kunde vi istället under Kees ledning sätta färg på vår klubblokal Kompasshuset.

Ett litet beslutsamt gäng OKH-are (Kees, Petra, Roger, Johanna, Uffe, Ragnar, Stan och Rens - senare anslöt också Iris och Niels) samlades i morse och stirrade på kala väggar i skinande 70-tals färger - brunt och gult. Hur ska detta gå till? Vi kommer nog inte att vara färdiga förrän sommaren.. det är ju en ganska stor lokal trots allt.

Men vårt målarproffs, Kees, tog snabbt tag i taktpinnen och redan när det var dags för pizza lunch var lokalen till mer än hälften ommålad. Vilket engagemang!

Efter att fyllt på energidepåerna, drogs måleriet igång igen och innan dagen var slut var hela lokalen ommålad - helt fantastiskt!

Det gick snabbt att komma gång med den ljusa färgen. Kees förklarar för Roger att han måste måla hela ytan.. Ragnar har fått en hög position
Petra visar sin målartalang - liknar Picassos stil... Iris och Niels är också flitiga och får ta de nedre regionerna
 

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF