Headerbild

Vårsäsongen igång - i alla fall för Uffe!

2010-04-07 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

En av våra mest tävlingsintresserade löpare - Uffe Kjellin - orkade inte vänta ut vintern på hemmaplan. Under påskhelgen begav han sig därför söderut till Blekinge och Skåne för att få utlopp för sina vårkänslor och testa den nya matchvikten..

Efter en ovanlig vinter med mycke snö och ovanligt mycke träning, kunde inte Uffe vänta längre. Han skippade påskgodiset och packade husbilen med Maggan och övrig OL-utrustning och drog söderut. I Blekingetrakten började han skymta barmark och stannade till för att springa OK Orions tävling på påskafton. Premiären blev bättre än man kunde förvänta sig - endast ett par missade kontroller och en 15:e plats knappt 6 minuter efter segraren!

Sedan fortsatte färden ner till Skåne och Rommelåsen där Lunds OK arrangerade både en medel- och en långdistans. Inspirationen från påskaftons fina lopp satt kvar i gubben och han sprang till sig en 5:e plats!

Så var det bara annandagen kvar. Uffe trodde självklart att nu var det bara att ställa ut skorna och fortsätta. Men så var det ju inte. Efter en ganska stor miss på första kontrollen kändes allt lika tungt som när han brukar tävla mot Åke och bli låångt efter... 13 minuter efter segraren ...

Trots denna fadäs den sista tävlingsdagen, tror vi nog Uffe kan känna sig riktigt nöjd med premiären, nu väntar några snötävlingar i mellansverige igen!

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF