Headerbild

OL-rounden träff!

2009-12-02 i Allmänt

Prenumerera via:

RSS

På lördag startar vi planeringen för 2010-års OL-round. Alla som vart med och hjälpt till tidigare år eller ni som vill hjälpa till första gången, hälsas välkomna till lite god förtäring och förhoppningsvis kreativa planeringstimmar.

Att vi lyckats så väl med våra arrangemang genom åren, beror inte på att vi har en stor mängd funktionärer att tillgå, nej snarare har vi nog just nu en av de minsta arrangörsstaberna i hela Sverige som lyckas genomföra ett 3-dagars arrangemang. Våra lyckade arrangemang beror nog mer på att vi har ett helhjärtat engagemang från var och en av er som ställer upp. Kommande års OL-round tävlingar innehåller också Svealandsmästerskapen som avgörs på vår lördagstävling. Detta kommer säkerligen att öka deltagarantalet betydligt jämfört med de senaste åren.

För att vi ska lyckas genomföra ännu en OL-round och ett arrangemang som de tävlande vill komma tillbaka till, gäller det för oss upprätthålla den fina standard vi nu lyckats sätta på OL-rounden. Detta gör sig dock inte av sig själv. Vi behöver gå igenom de gågna årens (speciellt 2009-års) tävlingar, lära oss av erfarenheterna och se vad vi kan förbättra. En del av våra funktionärer har jobbat på samma plats flera år i rad, kanske skulle det vara vitaliserande med lite platsbyte både här och där - lite nya idéer, lite ny inspiration..

Välkomna alla till ett första möte inför OL-rounden 2010 och passa på att njuta av lite förtäring som ett extra tack för era insatser tidigare år!

Inbjudan som också gått ut med posten hittar du här >>

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF