Headerbild

Sparsamt med framgångarna på SM, RM och Ung-VM

2009-09-14 i Allmänt

Det tävlades i SM, RM och Ung-VM den gågna helgen. SM i Oskarshamn, veteranernas Riksmästerskap på Gotland och Ung-VM finalen i Västerås. Även om alla kämpade tappert var det en bit fram till medaljerna.

På det "riktiga" SM-et hade vi bara Johanna på plats. Medeldistans gällde det denna helg men några mindre bommar och en långt från topptränad Johanna kunde inte ta sig vidare till finalen utan slutade på en 25:e plats i sitt kvalheat.

På Gotland var det Riksmästerskap för veteraner. Ragnar och Uffe fanns på plats. Trots att Ragnar varit över i somras och "tjuvtränat" på Gotland med riktigt bra resultat, lyckades han inte alls hålla ihop sin orientering nu. Ragnar slutade betydligt längre ner i resultatlistorna än vad vi är vana att se honom.
Uffe däremot är ju känd som Hedströmmens "Gotlandsspecialist". Han visade på nytt att han behärskar denna speciella terräng. En 15:e plats på medeldistansen och 13:e på långdistansen är mer än godkänt.

Våra yngre förmågor tävlade i Ung-VM finalen i Västerås. Rocklundaåsen var tävlingsterräng och den gav löparna stora bekymmer med sitt enorma stigsystem. Alla våra barn kom i alla fall tillbaka och var nöjda med att ha klarat av svårigheterna till slut i alla fall.

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF