Headerbild

Inga fler mästare vare sig på natten eller sprinten

2009-09-06 i Allmänt

Det blev inga fler distriktsmästare för klubben när de två avslutande DM-tävlingarna, natten och sprinten, avgjordes i helgen i Norberg resp. Sala. Roger lyckades dock få den fina medaljen DM-Grand Slam, bäst i klassen totalt i alla dicipliner.

Det var mörkt, regnigt och rejält blött i markerna när Norbergs OK arrangerade natt-DM vid sin klubbstuga i Nordansjö. Detta avskräcker dock inte oss tokiga orienterare, nejdå, snarare tvärtom - nattävling ska va mörkt, vått och tungt, speciellt om det är mästerskap.
Trots välladdade kroppar och lampor, lyckades ingen av klubbens deltagare ta hem något mästerskapstecken, dock fick vi en del 2:a platser. Det grejade Johanna, Ragnar, Uffe medan Karl-Axel ordnade en 3:e plats.

Dagen efter var det så dags för sprint-DM i Sala. På ett halvt dygn hade vädret slagit om totalt och en strålande sol välkomnade oss vid Salas silvergruva. Snabba, trixiga och fina banor bjöds det på, bland silvergruvans schakthål och slagghögar. Men trots att våra löpare är både snabba, trixiga och fina, fick vi inga guldmedaljer med oss hem denna dag heller. Silverplatser fick vi dock genom Johanna, Ragnar och Åke. Vi får hoppas på att nästa år går sprinten vid en guldgruva istället...

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF