Headerbild

Malin följde Sannes inslagna väg, blev 4:a på 4:e VPT!

2009-05-27 i Nyhetsarkiv

Malin gjorde en "Sanne" när Sala OK arrangerade den 4:e deltävlingen. Med ett prickfritt lopp sprang hon in på en 4:e plats!! Suveränt!

Det var den bästa prestationen hitintills för Malin och det var en mycket nöjd liten tjej som promenerade omkring på TC efter tävlingen - hon sken som solen!.

Sanne var också på gång att göra ett lika perfekt lopp som förra gången, men en kontroll strulade lite för mycket där hon misstog sig på ett staket och kraftledning. Här tappade Sanne 5 minuter och det är för mycke för att vara med i absoluta toppen i slutresultatet. Men Sanne blev nog riktigt arg efter sin bom och sprang som ett jehu så hon trots fadäsen placerade sig som 7:a. Dessutom var hon bara 1 futtig sekund från att också vinna spurtpriset på "Salarakan".

Iris och Nora hade som vanligt en stentuff kamp i Inskolningsklassen och Nora vann spurtpriset "Salarakan" (prisutdelning på VPT-finalen).

Rens och Stan trixade till det lite för sig, men sprang riktigt bra däremellan. Rens inledde starkt i det inledande skogspartiet men strulade till det lite i det avslutande parkområdet. Stan gjorde precis tvärtom..

Totalställningen inför den avslutande finalen i Surahammar på lördag hittar du här >> 

 

Preparering före start. Visst står det att Malin ska ha pinne nr 343504... Sane och Nora väntar på att få starta
Vilka glada funktionärer Sala har! Rens är koncentrerad innan start
Iris har stämplat vid "Salarakans" första kontroll, nu gäller det att springa fort över gärdet till nästa.. Nora har hittat den 3:e sista inne bland alla hus och vägar kring Tärna folkhögskola..
Rens har fått följeslagare på den 1:a slingan.. Stan avslutar just "Salarakan".. det blev inget spurtpris trots att han spurtade 7 sekunder snabbare än Rens..

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF