Headerbild

Sanne visar vägen - full fart på VPT!

2009-05-26 i Nyhetsarkiv

De gnistrade verkligen om Sanne på förra veckans VPT. Denna vår gör hon fantastiska framsteg vid varje tävling! Inget undantag var det på förra veckans VPT när Vandrarringen arrangerade den 3:e deltävlingen i Mälarparken, Västerås.

Det är riktigt roligt att nu följa Sannes utveckling, hon verkligen stormar fram. Med en finfin 5:e plats på den 3 VPT-tävlingen, klättrade hon upp till en sammanlagd 6:e plats i D14-klassen.

Det är inte bara Sanne som gör framsteg, det gäller hela det lilla gäng som nu turnerar på VPT. Ännu en gång fick Stan se sig slagen av kompisen Rens, men denna gång var det bara 29 sekunder dem emellan och avståndet fram till de erfarna löparna i täten blir kortare för varje tävling. Malin börjar också klara sig fint själv nu och hanterar till och med situationer när hon kommer lite snett, även i Mälarparken klarade hon av banan på ett alldeles utmärkt sätt.

VPT fortsätter nu ikväll med den 4:e etappen i Sala. Får vi se våra unga ytterligare ett snäpp upp då?

 

Stan har sina egna hemliga uppvärmningsövningar... men fotografen hann med... Snart får också Iris och Rens va med i de "vilda danserna".. eller var det uppvärmning..? 
Sanne föredrar att koncentrera sig med sina tankar långt fram på banan... ..medan Nora bara väntar på att få starta..
Malin är också redo för start och föredrar att ta det lite lugnt istället för att hänga med i Stans uppvärmningsövningar. Iris har redan hunnnit till 3:e kontrollen. Vilken väg ska jag nu då...?
Rens startar flygande snabbt, här passerar han startpunkten ..och det dröjer inte många minuter innan han också kommer in på upploppet. I bakgrunden är Malin också på väg in i mål.
Mamma och Johanna diskuterar malins bom vid första kontrollen. Banan var ovanligt svår idag, men Malin fixade den ändå! Aldrig smakar väl matsäck så gott som efter en tävling!

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF