Headerbild

"Årets skogs-TC" i Sala inspirerade OKH-arna

2009-05-04 i Nyhetsarkiv

Ett strålande försommarväder den 1:a maj och ett fantastiskt skogs-TC inspirerade OKH's ungdomar till fina lopp. Bäst lyckades Johanna med en 2:a plats i D18.

Sala OK hade verkligen fått till ett fantastiskt skogs-TC på den vackra tallheden i Jordbron. Att vädret var det allra bästa gjorde inte saken sämre och man riktigt såg hur de tävlande verkligen gick omkring och njöt, eftersnackade, fikade och drog ut på tävlingen så mycket som möjligt.

Johanna har tagit ett rejält kliv i framåt i sin utveckling och presterar nu lopp efter lopp utan större misstag, så även idag och det resulterade i en fin 2:a plats i klassen D18, slagen med knappa 3 minuter.

Självklart fanns flera av våra ungdomar på plats, Sanne, Nora, Stan och Iris som alla sprang så att uppföljarna blev rejält anfådda. Ragnar som sprang med Stan fick verkligen upp flåset innan han skulle ta itu med sin egen bana.. kanske blev det lite för jobbigt och stressigt för han nådde inte lika långt upp i resultatlistan som vi är vana att se honom.

Iris, Nora och Lena vid start Sanne - 2:an
Iris och Nora fick hjälp av Lena som uppföljare på U1 banan. Efter loppet sprang Lena en egen öppen bana och hon klarade den alldeles själv (utan hjälp av Iris och Nora) Idag låg "reportage-kameran" efter Sanne i skogen. Sanne sprang en ganska svår U4 bana, men hon klarade den galant med lite hjälp här och där. Här har Sanne just tagit 2:a kontrollen och funderar hur hon ska ta sig till 3:e.
Sanne vid 3:e kontrollen bara spurten kvar
Här har Sanne just stämplat vid 3:a kontrollen. Den öppna tallheden fortsatte runt hela banan. ..och så var det bara spurten kvar. Sanne har ett bra klipp i steget och svarade för den överlägset snabbaste spurten av alla OKH-are idag.
Stan har fått pris Tjejerna pustar ut..
Stan sprang U3 idag och trots att han fick fel karta (en svart/vit avsedd för uppföljaren) lyckades han ta sig runt den lite knepiga banan galant. Han fick vänta länge på priset i sin klass, men det kom så småningom. Nu kan han i fortsättningen agera som klubbens sjukvårdare. Det var många som dröjde sig kvar på TC i den sköna värmen... snackar, fikar, begrundar dagens strapatser eller pris...

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF