Headerbild

Snabbt och vårsol i Norberg

2009-04-29 i Nyhetsarkiv

Prenumerera via:

RSS

Det var mycket spring i OKH-arnas ben när Norberg och Fagersta arrangerade tävlingar i Klackberg den gågna helgen. Ragnars vårform börjar nu infinna sig. Seger på Norbergs lördagstävling och en 2:a plats på Fagerstas söndagstävling.

Det har varit lite kärvt de senaste helgerna för Ragnar, men nu har han hittat tillbaka till den nivå vi brukar se honom - i klasstoppen. Grattis Ragnar till två fina lopp!

Våra unga fanns naturligtvis också på plats och provar nu på för fullt om vinterns träning har gett effekt.

Malin vid 3:e kontrollen

Först ut av våra ungdomar idag var Stan, han sprang iväg tidigt, eftersom uppföljaren Uffe själv skulle springa lite senare. "Idag var det svårare", tycke Stan, men han klarade även detta elegant.

Malin var sedan på tur. Här har hon just tagit 3:e kontrollen, där fd OKH aren Cissi och passerar.

Malin i jättebranta backen Malin - näst sista kontrollen
På slutet av banan skulle vi passera ett jätte högt berg. Malin fick kämpa rejält i den branta backen. Så äntligen, näst sista kontrollen avklarad. Nu gäller det bara att hitta sista.
Rens och Iris har hittat 1:a Rens och Iris vid 2:a
Rens kollar vägen till 2:a kontrollen, medan Iris just ska stämpla vid den första. Vid den andra kontrollen blev det plötsligt fullt med löpare. Rens spanar in ett "gina genom skogen vägval" till 3:e, medan de två Salalöparna i bakgrunden valde stigvägval runt.
Rens och Iris vid 4:e Däråt ska vi tyckern en StoraTuna kille
Vid 4:e kontrollen fck vi bl.a. sällskap av några löpare från StoraTuna Medan Rens och Iris funderar på vilken stig vi ska ta till nästa kontroll, har den lilla Tuna killen konstaterat vägen till hans nästa kontroll - "däråt.."

Adress

OK Hedströmmen Roger Åsberg, Bårestadsvägen 5 739 30 Skinnskatteberg

Kontakt

E-post: info@okhedstrommen.se Ordf. Roger Åsberg: roger.asberg@outlook.com

Drivs med KlubbenOnline

Logga in

Västmanlands OF